Lipa

simbol slovenskega naroda, simbol povezovanja, ki je nekoč predstavljalo stičišče vaškega dogajanja, kjer so oblasti sprejemale pomembne krajevne zadeve, simbol trajnostnega razvoja in povezovanja ljudi z naravo. 

Spoštovane občanke in spoštovani občani Občine Mozirje,

v lanskem letu je podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje obeležilo 50-letnico delovanja na lokaciji Nazarje in ob tem jubileju se je podjetje odločilo, da kot družbeno odgovorno podjetje, ki skrbi in vlaga v razvoj lokalnega okolja in je usmerjeno v trajnostni razvoj ter na ta način pomaga h kvalitetnejšemu življenju lokalnega prebivalstva Občini Mozirje podari 50 lip.

Simbolno zasaditev ene lipe bo Občina Mozirje skupaj s podjetjem BSH zasadila v Mozirskem gaju, ostalih 49 lip pa bomo razdelili zainteresiranim občanom, ki bi želeli v svojem okolju posaditi lipo (simbol slovenskega naroda).

Zato vse zainteresirane občane vabimo, da si preko spletnega obrazca pod to objavo do 12. aprila 2021 (oziroma do razpoložljivega števila lip) rezervirajo svojo lipo.

Informacija o datumu in lokaciji prevzema lipe bo vsem, ki se bodo preko spletnega obrazca prijavili za prevzem lipe, sporočena naknadno.

Prijazno vabljeni!

Občina Mozirje in podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

Želite svojo sadiko lipe? Izpolnite spodnji obrazec.
Svojo sadiko boste prevzeli v petek, 16. 4. 2021 med 15:00 in 18:00 pred Športno dvorano Mozirje (kontakt: Benjamin Kanjir, 031 366 230).

    This form can be submitted up to 34 times.