14. oktobra 2022 ob 18.00 bomo v Športni dvorani v Mozirju pripravili humanitarno prireditev »Vsi se radi igramo!« za uporabnike VDC Saša, OE Savinja Mozirje pod pokroviteljstvom Občine Mozirje in njenega župana Ivana Suhoveršnika. Gre za odrasle osebe z motnjo v telesnem in duševnem razvoju, ki bi jim radi pomagali pri preživljanju njihovega prostega časa oz. bi jim radi preskrbeli nekaj denarja za nakup potrebnih igral.

Pripravili bomo »mini« turnir v malem nogometu. Sodelovale bodo ekipe Nogometne zveze Slovenije (sodelovali bodi bivši reprezentanti – danes selektorji, trenerji pri NZS), ekipa Zg. Savinjske (nekateri prvoligaški igralci in igralci domačega ND Mozirje) ekipa podjetnikov Savinjske regije (bivši športniki – na pol veterani) in ekipa 4-kratnih evropskih prvakov Vinska reprezentanca Slovenije za katero igrajo tudi nekateri nekdanji prvoligaški igralci.

Pričakujemo udeležbo nekaterih znanih imen (Prašnikar, Pavlin,  Ačimovič, Cesar, Brečko, Žlogar… morda tudi Čeferin in še kdo) in to naj bi bilo tudi vabilo za ogled v dvorani, kjer pričakujemo cca. 300 obiskovalcev, ki bodo za vstop uro pred začetkom prispevali po 10 evrov, tako kot vsi udeleženci v posameznih ekipah.

Ogledali si boste lahko 4 tekme, nastopili bodo tudi uporabniki OE Savinja Mozirje, posebni glasbeni gost pa bo priljubljeni Miran Rudan.

Se vidimo !